Nosaltres

L’Ajuntament de Margalef ha creat les àrees de lleure el Pont i la Presa per atendre degudament el turisme al poble. Aquestes dues àrees fan possible que els visitants gaudeixin de serveis i ajuden a conservar el medi ambient suprimint l’abocament descontrolat de deixalles.

A les àrees el Pont i la Presa, que disposen d’instal·lacions sanitàries de lliure accés, s’hi pot pernoctar amb tendes de campanya, furgonetes o caravanes.

L’àrea del Pont està equipada amb un servei de bar-cafeteria amb informació sobre escalada, bbt, excursions al Parc Natural del Montsant, wifi gratuït i un petit servei de botiga d’escalada i complements. També disposa de dutxes, de servei de recollida selectiva d’escombraries i buidat de caravanes.

L’àrea de la Presa disposa, la major part de l’any, de barbacoes de lliure accés i de servei de recollida selectiva d’escombraries. Els usuaris de les àrees poden utilitzar tots els equipaments indistintament de l’àrea en la qual pernoctin.

 

El Pont es troba davant del poble. S’hi pot accedir amb vehicle anant en direcció a l’ermita de Sant Salvador i, just havent creuat al pont, s’ha de seguir la pista que queda a mà dreta. Està ben comunicada; per als vianants, hi ha una passarel·la que surt de la mateixa àrea cap a Margalef.

La Presa està situada als peus de l’embassament de Margalef, a 4 km del poble, sortint en direcció a Ulldemolins o a la Granadella. Quan trobem la indicació Pantà de Margalef, hem de seguir la pista fins a arribar a la Presa.